ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Συντήρηση & αναβάθμιση εξοπλισμού για εξοικονόμηση ενέργειας & πόρων

Η EUROPA δίνοντας έμφαση τόσο στην τεχνολογική της ανάπτυξη όσο και στην ασφάλεια των εργαζομένων της, προχώρησε σε εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των παραγωγικών της εγκαταστάσεων και μηχανημάτων.

Σημαντικότερες παρεμβάσεις έγιναν με την εγκατάσταση νέων μηχανημάτων που αναβαθμίζουν τη διαδικασία συσκευασίας των προϊόντων και τη συγκέντρωση των παραγωγικών υπολειμμάτων. Οι εν λόγω παρεμβάσεις αξιοποιούν καλύτερα τους παραγωγικούς πόρους της εταιρείας, συμβάλουν στην ασφάλεια των εργαζομένων και επιτυγχάνουν οικονομίες κλίμακας σε ένα σημαντικό μέρος της παραγωγικής διαδικασίας, επισπεύδοντας και αυτοματοποιώντας την σε πολύ σημαντικό βαθμό.

Παράλληλα υπήρξε και μεγάλος όγκος εργασιών συντήρησης των εγκαταστάσεων της EUROPA που εκτείνονται σε 177.000 τ.μ. στα Οινόφυτα Βοιωτίας, εκ των οποίων περίπου τα 35.000 τ.μ. είναι κτίρια. Οι εργασίες αφορούσαν στη συντήρηση των κτιρίων και μηχανημάτων και τον καθαρισμό τους.

Επίσης έλαβε χώρα αντικατάσταση υλικών / εξαρτημάτων με αντίστοιχα φιλικότερα προς το περιβάλλον που συμβάλλουν στην περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας. Μια κουλτούρα που είναι συνεχής στην EUROPA και γίνεται προσπάθεια να ενταχθεί στο σύνολο των εργασιών και των εργαζομένων κάθε βαθμίδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button