ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η ALUMINCO ξεχώρισε στο «World of Fenestration» της Ινδίας!

Η βιομηχανία προσόψεων παραθύρων και πορτών στην Ινδία γνωρίζει ταχεία ανάπτυξη και η ανάγκη για βιωσιμότητα, άνεση και αισθητική συνεχίζει να προωθεί την καινοτομία στον κλάδο των αρχιτεκτονικών κατασκευών

Η έκθεση World Of Fenestration είναι ένα εξειδικευμένο κονκλάβιο που σχεδιάστηκε για να ενώσει τους αρχιτέκτονες, κατασκευαστές, διαμορφωτές, συμβούλους προσόψεων, μηχανικούς, διαχειριστές προμηθειών και ενδιαφερόμενους από την ινδική βιομηχανία.

Μεταξύ άλλων τα στελέχη της ALUMINCO παρουσίασαν την ιστορική διαδρομή της ελληνικής εταιρείας

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα των προϊόντων της στην αγορά της Ινδίας η ALUMINCO συμμετείχε στην εν λόγω έκθεση με δικό της ιδιαίτερα εντυπωσιακό περίπτερο. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης τα στελέχη της ελληνικής διέλασης συναντήθηκαν με επιχειρηματίες του κλάδου, ενώ έλαβε χώρα και εκτενής παρουσίαση της ιστορίας της εταιρείας, καθώς και της ανάπτυξής της και της καινοτόμου δραστηριότητά της.

Η ALUMINCO έλαβε τιμητική πλακέτα από τους διοργανωτές της έκθεσης World Of Fenestration, την οποία παρέλαβε ο αντιπρόεδρος της ελληνικής διέλασης, Αργύρης Καρράς

Έμφαση δόθηκε στην παρουσίαση προϊόντων υψηλής ενεργειακής απόδοσης, ενώ στο κοινό παρουσιάστηκε και σύστημα υαλοπετάσματος υψηλών επιδόσεων EW50 που είναι ιδανικό για προσόψεις κτηρίων.

Η ALUMINCO επιπλέον έλαβε τιμητική βράβευση, ενώ ο αντιπρόεδρός της, Αργύρης Καρράς συμμετείχε σε panel με θέμα τις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας αλουμινίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.