ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Δίπλα στους κατασκευαστές ως διακεκριμένος χορηγός στο 7ο Συνέδριο

Το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών που διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασευαστών (ΠΟΒΑΣ), ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 21 Οκτωβρίου.

Πλήθος κατασκευαστών και παραγόντων του κλάδου, αλλά και ο μεγάλος αριθμός ομιλητών με διαφορετικό επιστημονικό υπόβαθρο, συνέβαλαν στο να στεφθεί με μεγάλη επιτυχία η φετινή διοργάνωση. Ήταν ένα συνέδριο εφ’ όλης της ύλης, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις και την μελλοντική κατεύθυνση του κλάδου.

Η ALUMIL, που ήταν διακεκριμένος χορηγός του 7ου Συνεδρίου, στηρίζει σταθερά κάθε πρωτοβουλία που συμβάλλει στην αναβάθμιση του σύνθετου τομέα των κατασκευών, ενός τομέα που αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα θύματα της οικονομικής κρίσης. Κρίσης που έδωσε, όμως, έναυσμα για τον επαναπροσδιορισμό και τη βελτίωση πολλών πραγμάτων και τη  δημιουργία των απαιτούμενων συνθηκών για μία δυναμική επάνοδο, με μεγαλύτερη ωριμότητα και σιγουριά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η ALUMIL παρουσίασε μερικά από τα πιο καινοτόμα συστήματά της, συστήματα που ενσωματώνουν διεθνείς ευρεσιτεχνίες, όπως το νέο minimal συρόμενο σύστημα SMARTIA S630 PHOS και την υπερσύγχρονη βιοκλιματική πέργκολα SMARTIA PG160P.

Με αισιοδοξία για μία συνεχώς ανοδική πορεία του κλάδου από εδώ και στο εξής –πορεία που για την ALUMIL ξεκίνησε χάρη στην ευόδωση των ενεργειών εντατικοποίησης της εξωστρέφειας στις παγκόσμιες αγορές- η καταξιωμένη διέλαση θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλάι των κατασκευαστών, με προϊόντα που δίνουν ισχυρό προβάδισμα, τόσο στην εσωτερική, όσο και στη διεθνή αγορά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.