ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Διακεκριμένος χορηγός στο 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ στο πλαίσιο της διακεκριμένης χορηγίας, έδωσε δυναμικά το «παρών» στο 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών της Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασευαστών (ΠΟΒΑΣ) που διοργανώθηκε στα Τρίκαλα στο ξενοδοχείο “AnantiCityResort” και διήρκησε από την Παρασκευή 19 έως την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018.

Η παρουσία των κατασκευαστών υπήρξε μεγάλη στο σύνολο των ημερών του 7ου Συνεδρίου, ενώ το πρόγραμμα κέντρισε το ενδιαφέρον και έδωσε στους επαγγελματίες πληροφορίες χρήσιμες τόσο για τη δουλειά τους όσο και για την αγορά και τις νέες τάσεις. Ταυτόχρονα, η ίδια η πόλη των Τρικάλων υπήρξε εξαιρετικός προορισμός και αγκάλιασε τη διοργάνωση σε όλα τα επίπεδα.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της EUROPA κέρδισε τις εντυπώσεις, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των κατασκευαστών. Παρουσιάστηκαν τα νέα συστήματα ανώτερης θερμομόνωσης με την επωνυμία EUROPA Hybrid A40 και των τριών τυπολογιών (SI/HS/SL) και το σύστημα EUROPA Pergola σε δείγμα μικρών διαστάσεων με αυτοκινούμενα πτερύγια με χρήση τηλεκοντρόλ.

Ο Δ/ντής Πωλήσεων της EUROPA, Χρήστος Λουκάς, παρουσίασε στους συνέδρους τις τάσεις της αγοράς

Τα στελέχη του τμήματος πωλήσεων της εταιρείας κατατόπισαν πλήρως τους κατασκευαστές επάνω στα νέα συστήματα, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον προξένησε το συρόμενο σύστημα EUROPA Hybrid A40 SL, το οποίο αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της EUROPA, καθώς επιτυγχάνει συντελεστές θερμοπερατότητας ανοιγόμενων συστημάτων.

Παρουσίαση στους συνέδρους στο πλαίσιο του προγράμματος του 7ου Συνεδρίου έκανε και ο Δ/ντής Πωλήσεων, Χρήστος Λουκάς, αναφορικά με τις τάσεις της αγοράς. Ο κ. Λουκάς παρουσίασε αποτελέσματα ερευνών που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στους ιδιώτες αναφορικά με τα κουφώματα αλουμινίου. Στην παρουσίαση αναφέρθηκαν και καινοτόμες πρακτικές του Δήμου Τρικκαίων, στις οποίες ήταν αισθητή η χρήση αλουμινίου ώστε να δοθεί έμφαση στις δυνατότητες του ελαφρού μετάλλου πάνω στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων των πολιτών / ιδιωτών.

Η EUROPA υποστηρίζει ενεργά τις δράσεις του κλάδου, ενισχύοντας τους επαγγελματίες και την ΠΟΒΑΣ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.