ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

TILCON: Συμμετέχει στην έκθεση HOTELIA από 09 έως 11 Νοεμβρίου

Η εταιρεία TILCON αποτελεί μία πρότυπη επιχείρηση κατασκευής κουφωμάτων, η οποία είναι σε τροχιά συνεχούς ανάπτυξης, με αιχμή του δόρατος την καινοτομία και τις επενδύσεις σε σύγχρονο εξοπλισμό.

Μέσα στην τρέχουσα χρονιά επέκτεινε τις δραστηριότητές της με μία ακόμη μεγάλη επένδυση που αφορά στις συνεπίπεδες πόρτες αλουμινίου, με την ανάλογη απόκτηση του κατάλληλου μηχανολογικού εξοπλισμού CNC.

Η TILCON έχει βάλει την υπογραφής της σε πάνω 658 πόρτες για ξενοδοχειακές μονάδες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και φυσικά έπεται και συνέχεια. Υπό αυτό το πρίσμα, η εταιρεία θα συμμετέχει ως εκθέτης στην έκθεση HOTELIA ώστε να προβάλει το ποιοτικό της έργο αλλά και προς αναζήτηση νέων συνεργασιών.

Η HOTELIA έχει στόχο να αναδείξει τις εξελίξεις και τις τάσεις που διαμορφώνονται σε ελληνικό και παγκόσμιο επίπεδο στους κλάδους της φιλοξενίας, της εστίασης και της καφεστίασης. Είναι ένα αμιγώς business-oriented εκθεσιακό προϊόν, με συνεχή εξέλιξη και καινοτόμες προτάσεις που αποτελεί μίας πρώτης τάξης ευκαιρία για τους επαγγελματίες του κλάδου του ξενοδοχειακού εξοπλισμού και των συναφών κλάδων να ανταλλάξουν απόψεις, να ενημερωθούν και να συνάψουν νέες συνεργασίες.

Η έκθεση HOTELIA πραγματοποιείται από 09 έως 11 Νοεμβρίου στο Διεθνές  Εκθεσιακό &  Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button