ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Στήριξε με τη μεγάλη χορηγία της το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7o Συνέδριο Κατασκευαστών 2018 της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου και Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ), στα Τρίκαλα Θεσσαλίας.

Η ΝΕΟΚΕΜ, ως μεγάλος χορηγός, στήριξε τη διοργάνωση, με κεντρικό μήνυμα «Κοιτάμε Μπροστά». Το 7o Συνέδριο έδωσε την ευκαιρία για μια ουσιαστική, γόνιμη επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων και ιδεών με σημαντικούς φορείς του κλάδου αλλά και επαγγελματίες και επιστήμονες.

Τα στελέχη της ΝΕΟΚΕΜ είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους επισκέπτες και να παρουσιάσουν την πλούσια συλλογή των Ειδικών Υπερανθεκτικών Χρωμάτων Πούδρας Sahara & Mesogeios της συλλογής Prisma και τα Υπερανθεκτικά RAL χρώματα πούδρας της συλλογής Ammos σε δημοφιλείς, μοντέρνες και παραδοσιακές αποχρώσεις.

 

Ο Δ/νων Σύμβουλος της NEOKEM, Νίκος Βλαχάκης, ανέλυσε γιατί το χρώμα πούδρας στα συστήματα αλουμινίου είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες

Ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας, Νίκος Βλαχάκης, ανέλυσε γιατί το χρώμα πούδρας στα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της αισθητικής της κατασκευής και γιατί σε βάθος χρόνου είναι αυτός που καθορίζει την εμφάνιση.

Επίσης, ο κ. Βλαχάκης ανέπτυξε τις τεχνολογικές εξελίξεις και λύσεις στον τομέα των χρωμάτων πούδρας, παρουσιάζοντας τα Υπερανθεκτικά Χρώματα  Πούδρας, τα οποία σε επίπεδο πρόληψης, προστατεύουν από τις φθορές που προκαλούν στο χρώμα των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου οι αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως η υψηλή ένταση της ηλιακής ακτινοβολίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.