ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Διακεκριμένος χορηγός στο 7ο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ

Ο Αντιπρόεδρος της EXALCO, Θάνος Τσιάρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του

Η EXALCO έδωσε το δικό της δυναμικό «παρών», συμμετέχοντας ως Διακεκριμένος Χορηγός στο 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινίου και Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ).

Το συνέδριο της ΠΟΒΑΣ αποτέλεσε ευκαιρία για συζητηθούν θέματα που αφορούν και προβληματίζουν τον κατασκευαστικό κλάδο του αλουμινίου.

Ο μηχανολόγος μηχανικός της EXALCO, Παναγιώτης Κλησιάρης, στέλεχος του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης, μίλησε για την κατασκευαστική ανάπτυξη που υπάρχει στον τουριστικό τομέα και παρουσίασε στο πολυπληθές κοινό τόσο τις εξελίξεις του τουριστικού κλάδου, όσο και τις εφαρμογές του αλουμινίου στα τουριστικά καταλύματα.

Η EXALCO συμμετέχοντας ως Διακεκριμένος Χορηγός, έδειξε για μία ακόμα φορά τη σταθερή υποστήριξή της στους κατασκευαστές, δίδοντας υπόσχεση πως θα συνεχίσει να τους ενισχύει με κάθε τρόπο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.