ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Στήριξε το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών με διακεκριμένη χορηγία

Η Αντιπρόεδρος της ELVIAL, Τάνια Τζίκα

Η ELVIAL συμμετείχε στις εργασίες του 7ου Συνεδρίου της ΠΟΒΑΣ ως Διακεκριμένος χορηγός, στηρίζοντας όπως πάντα μέχρι σήμερα όποια προσπάθεια επιδιώκει την ανάπτυξη των κατασκευών αλουμινίου.

Καταξιωμένοι ομιλητές, πανεπιστημιακοί, εκπαιδευτικοί και ειδικοί του χώρου του αλουμινίου συνέβαλλαν με στοχευμένες τοποθετήσεις στα δρώμενα του συνεδρίου. Την ELVIAL εκπροσώπησε στο 7ο Συνέδριο η Αντιπρόεδρος της εταιρείας, Τάνια Τζίκα που στον σύντομο χαιρετισμό της τόνισε την υποστήριξή της στον θεσμό.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της ELVIAL, Γιώργος Καλογεράκης επίσης σε τοποθέτηση του ανέλυσε τον τρόπο επανεκκίνησης της αγοράς και της εθνικής οικονομίας γενικότερα, με τη συμμετοχή και τον καθοριστικό ρόλο που καλούνται να έχουν οι υγιείς επιχειρήσεις στον σχεδιασμό του μέλλοντος της χώρας και τις σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν.

Καταγράφοντας την ανάγκη να δημιουργηθούν υγιείς επιχειρήσεις , ο κ. Καλογεράκης περιέγραψε το πλαίσιο που τις χαρακτηρίζει , προτάσσοντας παραδειγματικά την ραγδαία και ασφαλή μετάβαση στο αύριο της ELVIAL στα δύσκολα μάλιστα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Κατέληξε πως το διαβατήριο μιας τέτοιας πορείας είναι η μελέτη και εφαρμογή ενός μακρόπνοου σχεδιασμού ανάπτυξης, ως κυρίαρχη φιλοσοφία μίας επιχείρησης, που θα δίνει τη δυνατότητα να αφουγκράζεται τις διεθνείς εξελίξεις, έτσι ώστε να αντιπαρέρχεται με επιτυχία τους τριγμούς απρόβλεπτων ανατρεπτικών καταστάσεων.

Στον εκθεσιακό χώρο της δυναμικής διέλασης το ενδιαφέρον των συνέδρων έκλεψε η παρουσίαση της ασφαλούς βαφής ELVIAL που διαγράφει τα προβλήματα που προκαλεί η νηματοειδής διάβρωση. Το παραπάνω εξασφαλίζεται με τη νέα εγκατάσταση βαφής που διαθέτει ενσωματωμένη τη μέθοδο της προανοδίωσης. Η εγκατάσταση είναι μόλις η πέμπτη στον κόσμο και αποτελεί επένδυση ύψους 5 εκατ. ευρώ στη λογική της ELVIAL για ολική ποιότητα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.