ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Etem: Συμμετέχει στη μεγάλη έκθεση για τον τουρισμό Xenia

Η Etem συμμετέχει με δικό της περίπτερο στην έκθεση για την Τουριστική Βιομηχανία Xenia που θα γίνει στο Metropolitan Expo 24-26 Νοεμβρίου.

Οι άνθρωποι της δυναμικής διέλασης θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα να υποδεχτούν το κοινό της έκθεσης και να συζητήσουν μαζί του τις ανάγκες του και οτιδήποτε αφορά στο κούφωμα, πόρτα, σκίαση αλουμινίου κ.α., με λύσεις, ειδικά σχεδιασμένες και εξατομικευμένες για τις ιδιαίτερες ανάγκες ξενοδοχείων, μονάδων τουρισμού, ενοικιαζόμενων, Airbnb κ.λπ.

Οι επισκέπτες της φετινής Xenia θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά αρχιτεκτονικά προϊόντα της Etem σε Minimal, Urban, Παραδοσιακή αισθητική κ.α., τόσο για νέες κατασκευές όσο και ανακαινίσεις.

Η επανεκκίνηση της Xenia, μίας έκθεσης που αποτέλεσε για πάνω από 40 χρόνια το σημείο συνάντησης των εκπροσώπων της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας, έρχεται σε μια εποχή που ο ελληνικός τουρισμός αναπτύσσεται γοργά και μαζί οι ανάγκες του για αναβαθμισμένες παροχές.

Το περίπτερο της Etem θα βρίσκεται στο Hall 2, Stand A01.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.