ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Χορηγός στα “Hotel Design Awards” στο πλαίσιο της “100% Hotel Show”

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ στηρίζει ως Platinum sponsor την εκδήλωση παρουσίασης των βραβείων του 5ου Διαγωνισμού “Hotel Design Awards” που εντάσσεται στο πλαίσιο της “100% Hotel Show”.

Η εκδήλωση της απονομής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του “100% Hotel Show”, στο κεντρικό Venue της έκθεσης, στο MEC Παιανίας.

Ειδικό βίντεο θα παρουσιάσει τα νέα αρχιτεκτονικά συστήματα της EUROPA πριν από την έναρξη της απονομής, ενώ θα υπάρξει και ομιλία από εκπρόσωπο της εταιρίας. Στo πλαίσιοo των βραβεύσεων εκπρόσωπος της EUROPA θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.

Ο διαγωνισμός έχει ως σκοπό να αναδείξει τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο καλός σχεδιασμός στη δημιουργία αλλά και την ανακαίνιση ξενοδοχείων. Επίσης στόχο έχει να παρουσιάσει τις νέες τάσεις στον ξενοδοχειακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και να επιβραβεύσει τις πρακτικές που δημιουργούν ανταγωνιστικά ξενοδοχεία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Η EUROPA στηρίζει διαχρονικά τον αρχιτεκτονικό κλάδο, παραμένοντας στο κέντρο των εξελίξεων και συμμετέχοντας ενεργά σε αντίστοιχες εκδηλώσεις, ημερίδες και εκθέσεις ανά την Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.