ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

«Έφυγε» ο Τρύφων Γιαννακόπουλος από τους πρώτους εμπόρους αλουμινίου!

Σε ηλικία 80 ετών, πέθανε ο Τρύφωνας Γιαννακόπουλος, μία χαρακτηριστική μορφή του κλάδου και από τους πρώτους παραδοσιακούς εμπόρους αλουμινίου, η εταιρία του οποίου ΤΡΥΦΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., έχει σήμερα μία δυναμική παρουσία στην αγορά.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 άνοιξε το πρώτο εμπορικό κατάστημα στο Ρούφ με τις σειρές ΑΤ και μετά το 1985, εμπορεύθηκε από τους πρώτους εμπόρους τις νέες τότε σειρές Ε-2200 και Ε-2300 της ΕΤΕΜ. Ήταν από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης του Συλλόγου Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής και από τους πλέον σεμνούς επαγγελματίες του χώρου.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, στις 12.00 μμ στον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων του Α΄Νεκροταφείου Αθηνών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.