ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Etem: Ολιστικές λύσεις εντός και εκτός συνόρων!

Κτιριακό συγκρότημα Waterfront Ιntegrated Resort “Cinnamon Life” στη Σρι Λάνκα

Η Etem υποστηρίζει πλήρως τη φιλοσοφία ότι η διάθεση και μόνο συστημάτων αλουμινίου, ανεξάρτητα από την ποιότητα και την πολυπλοκότητά τους, δεν είναι από μόνη της αρκετή. Γι’ αυτό και ως μοντέρνα επιχείρηση εκτιμά και αξιοποιεί την πλήρη και συνεπή τεχνική υποστήριξη των συνεργατών της σε όλα τα στάδια ενός έργου, από το σχεδιασμό έως την ολοκλήρωση, εξασφαλίζοντας έτσι απρόσκοπτη εκτέλεση οποιουδήποτε πρότζεκτ, ανεξάρτητα από το μέγεθος, την πολυπλοκότητα και τις προκλήσεις. Σ’ αυτή τη διαδικασία, η απόσταση δεν αποτελεί πρόβλημα!

Πρόσφατα, η καταρτισμένη ομάδα της Etem προσέφερε τεχνική υποστήριξη στη Σρι Λάνκα, στο πλαίσιο της διάθεσης συστημάτων παραθύρων και θυρών στους οικισμούς Waterfront Integrated Resort στο Κολόμπο που πιθανότατα αποτελούν τη μεγαλύτερη αστική επένδυση στη Νότια Ασία.

Στο μεγάλο κτιριακό συγκρότημα μικτής χρήσης χρησιμοποιήθηκαν customized λύσεις κελύφους για 427 κατοικίες, καθώς και θερμοδιακοπτόμενα συστήματα για πόρτες και παράθυρα της ελληνικής διέλασης.

Στοιχεία έργου

Όνομα: Waterfront integrated Resort “Cinnamon Life”
Τοποθεσία: Κολόμπο, Σρι Λάνκα
Επιφάνεια: 418.000 τ.μ.
Συγκρότημα κτιρίων μικτής χρήσης: Ξενοδοχεία, διαμερίσματα, καταστήματα και ψυχαγωγικά κέντρα, συνεδριακοί χώροι, πάρκινγκ

Εντός συνόρων, τα ποιοτικά συστήματα της Etem χρησιμοποιήθηκαν σε κτίριο γραφείων σε βιομηχανική περιοχή της Αττικής. Το κτιριακό πρόγραμμα αφορούσε χώρους παραγωγής, αποθήκευσης και φυσικά γραφεία για τη διοίκηση και το προσωπικό.

Κτίρια γραφείων σε βιομηχανική ζώνη της Αττικής

Στόχος της αρχιτεκτονικής λύσης ήταν να τοποθετηθούν οι χαμηλότερου ύψους γραφειακοί χώροι μπροστά ώστε να δημιουργήσουν μία ομαλή μετάβαση από τους δημόσιους χώρους στους πιο ιδιωτικούς. Καταλυτικό στοιχείο στον σχεδιασμό ήταν η δημιουργία ενός φιλικού εργασιακού περιβάλλοντος παρά το γεγονός ότι το κτίριο βρίσκεται σε βιομηχανοποιημένο τοπίο.

Με βάση τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού για το κτίριο των γραφείων επιλέχθηκαν  τα συστήματα E85 για το κέλυφος, E45 για τις θύρες εισόδου και τα ανοιγόμενα παράθυρα και το E66 σε επίπεδο συστημάτων σκίασης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.