ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Ξενάγηση εκπροσώπων του τύπου και της Eurobank στις εγκαταστάσεις της

Στο πλαίσιο του “Go In Thessaloniki”, μιας πρωτοβουλίας της Eurobank με στόχο την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και της εξωστρέφειας , πραγματοποιήθηκε στην ELVIAL μια πολύ σημαντική όσο και πολυπληθής επίσκεψη.

Την αποστολή των επισκεπτών αποτέλεσαν 25 δημοσιογράφοι που εκπροσωπούσαν 35 μέσα ενημέρωσης σε συντριπτικό ποσοστό πανελλαδικής εμβέλειας , τους οποίους πλαισίωσε κλιμάκιο στελεχών της Eurobank, με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Δ/ντα Σύμβουλο, Κων/νο Βασιλείου και τον Γενικό Δ/ντή, Ανδρέα Χασάπη.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της ανάδειξης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ελληνικών επιχειρήσεων που πρωτοπορούν, είναι υγιείς, καινοτόμες, με μεγάλες προοπτικές όπως η ELVIAL, η οποία αποτελεί μία σύγχρονη, πλήρως καθετοποιημένη και τεχνολογικά προηγμένη βιομηχανία παραγωγής και επεξεργασίας προφίλ αλουμινίου.

Ο Πρόεδρος της ELVIAL, Δημ. Τζίκας, υποδέχτηκε τους εκπροσώπους του τύπου και τα στελέχη της Eurobank στις εγκαταστάσεις της δυναμικής διέλασης

Την αποστολή των στελεχών της Eurobank και των εκπροσώπων του τύπου υποδέχθηκαν μέλη της διοίκησης της ELVIAL και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, Δημ. Τζίκας, η Δ/νουσα Σύμβουλος, Α. Τζίκα και το μέλος του ΔΣ, Μ. Τζίκα. Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Προέδρου και παρουσίαση από τη Δ/νουσα Σύμβουλο του επιτυχημένου μακρόπνοου σχεδιασμού και των θεμελιωδών πυλώνων που οδήγησαν εν μέσω της κρίσης την ELVIAL στην κορυφή και την καταξίωση εντός και εκτός των συνόρων της χώρας.

Η Δ/νουσα Σύμβουλος της ELVIAL, Ασημίνα Τζίκα παρουσίασε το επιτυχημένο μακρόπνοο σχεδιασμό και τους θεμελιώδεις πυλώνες που οδήγησαν εν μέσω της κρίσης την εταιρεία στην κορυφή

Στη συνέχεια, σε δυο γκρουπ, έγινε ξενάγηση της αποστολής στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της ELVIAL όπου όλοι εντυπωσιάστηκαν, διαπιστώνοντας πως σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας έχει χρησιμοποιηθεί μόνο τεχνολογία αιχμής, όπως τα εξελιγμένα ρομποτικά συστήματα διαχείρισης των προϊόντων.

Οι εκπρόσωποι του τύπου και της Eurobank εντυπωσιάστηκαν, διαπιστώνοντας πως σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας έχει χρησιμοποιηθεί μόνο τεχνολογία αιχμής

Σε όλες δε τις εσωτερικές διαδικασίες χρησιμοποιείται επιστημονική μεθοδολογία που απαιτείται για την ανάλυση, τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την οργάνωση κατάλληλων ρομποτικών συστημάτων, με σκοπό την αποτελεσματική λειτουργία των διεργασιών παραγωγής.

Μετά τη σύντομη αλλά περιεκτική ενημέρωση τους, όλοι συμφώνησαν πως μόνο τυχαία δεν είναι η αλματώδης ανάπτυξη της ELVIAL, αναγνωρίζοντας τη διορατικότητα, τη συνέπεια αλλά και την επιχειρηματική αξία και ηθική που συνοδεύουν τους ανθρώπους και την εταιρεία γενικότερα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.