ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Με το σύνθημα “Be our guest” υποδέχτηκε το κοινό της Xenia 2018

Στην πιο premium έκθεση του τουρισμού, στην Xenia, συμμετείχε για 2η  χρονιά η EXALCO. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στα τέλη Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και η συμμετοχή της βιομηχανίας αλουμινίου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το επιβλητικό stand της θεσσαλικής διέλασης, στην πρώτη γραμμή του Hall με τη δόμηση, τράβηξε τα βλέμματα των επισκεπτών.

Με κεντρικό μήνυμα «Be our guest», η έμπειρη ομάδα της EXALCO υποδέχθηκε πλήθος επιχειρηματιών και επαγγελματιών του ξενοδοχειακού, αλλά και του ευρύτερου κλάδου του τουρισμού στο εντυπωσιακό της περίπτερο και πρότεινε πρωτοποριακές λύσεις για νέα καταλύματα, καθώς και για τις ανακαινίσεις τους.

Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στον χώρο του περιπτέρου και να δουν από κοντά μια πλούσια γκάμα από ανοιγόμενα και συρόμενα συστήματα, προηγμένα συστήματα σκίασης, όπως η στεγανή πέργκολα, minimal κάγκελα αλουμινίου και τις εξειδικευμένες πόρτες εισόδου Hotelia σε διάφορα design.

Η έκθεση Xenia αποτελεί το ετήσιο ραντεβού των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου, οι οποίοι την επισκέπτονται προκειμένου να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις τάσεις στην κατασκευή αλλά και τη διακόσμηση, καθώς και για τις καινοτόμες υπηρεσίες που έχουν σκοπό να κάνουν τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις λειτουργικές και μοντέρνες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button