ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Σεμινάριο για το δικό της Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής στο Αγρίνιο

Το Σωματείο Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Ν. Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία ενημερωτικό σεμινάριο για το σύστημα ελέγχου παραγωγής ΠΟΒΑΣ FPC, τα πιστοποιητικά πατζουριών, καθώς και για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση ΙΙ».

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο υπεύθυνος εκπαίδευσης και πιστοποιήσεων της Ομοσπονδίας Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος.

Στο σεμινάριο παρευρέθη και ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης, ο οποίος ενημέρωσε τους κατασκευαστές για τις δράσεις της Ομοσπονδίας και τη συνεχόμενη προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό των κατασκευαστών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ έδωσε προγραμματισμένη συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Αγρινίου «Αχελώος TV» και συγκεκριμένα στην εκπομπή του δημοσιογράφου, Βασίλειου Μπενέκου.

Η ΠΟΒΑΣ ευχαρίστησε θερμά για την πρόσκληση και τη φιλοξενία τον Πρόεδρο του Σωματείου, Βασίλειο Νικολέτα καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. για την οργάνωση του σεμιναρίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.