ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Etem: Επιτυχής διοργάνωση “BusinessDay” στα Ιωάννινα

Η Etem διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία μία ακόμη “BusinessDay” αυτή τη φορά στα Ιωάννινα, σε μία άκρως επιτυχημένη εκδήλωση για επιλεγμένους συνεργάτες της καταξιωμένης διέλασης.

Συγκεκριμένα, στο Epirus Palace παραβρέθηκαν περισσότεροι από 100 συνεργάτες και επαγγελματίες του κλάδου από Ιωάννινα και Άρτα, σε μία άρτια οργανωμένη βραδιά.

Η “BusinessDay” της Etem περιλάμβανε παρουσιάσεις τόσο από το εμπορικό τμήμα της εταιρείας όσο και από το τμήμα R&D. Η βραδιά έκλεισε με δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.