ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Cosmos Aluminium: Βραβεύτηκε για τις επιδόσεις της στον διεθνή οικονομικό στίβο!

Ο Δ/νων Σύμβουλος της Cosmos Aluminium, Θεόδωρος Καντώνιας παραλαμβάνει το Βραβείο Επίδοσης στον Διεθνή Οικονομικό Στίβο, στο πλαίσιο των Βραβείων Επιχειρηματικότητας ΚΟΥΡΟΣ

Η Λέσχη Επιχειρηματικότητας τίμησε για 24η χρονιά την επιχειρηματικότητα της καινοτομίας, της εξωστρέφειας, της διαχρονικότητας και της υπευθυνότητας, απονέμοντας τα ιστορικά Βραβεία Επιχειρηματικότητας ΚΟΥΡΟΣ σε επιχειρηματίες που οδηγούν τους οργανισμούς τους σε εξαιρετική επίδοση βάσει οικονομικών μεγεθών και αναπτυξιακών προοπτικών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία σημαντικών πολιτικών και θεσμικών εκπροσώπων αλλά και εκατοντάδων διακεκριμένων επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων.

Με Βραβείο ΚΟΥΡΟΣ 2018 τιμήθηκαν οι:

  • Βραβείο Επίδοσης στον Διεθνή Οικονομικό Στίβο: Cosmos Aluminium. Βραβεύτηκε ο Θεόδωρος Καντώνιας, Δ/νων Σύμβουλος.
  • Βραβείο Ανάπτυξης & Καινοτομίας: Θ. Νιτσιάκος ΑΕΒΕ. Βραβεύτηκαν οι Κωνσταντίνος Νιτσιάκος, αντιπρόεδρος και Ελένη Νιτσιάκου μέλος Δ.Σ., Εμπορική Δ/ντρια
  • Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς: Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη. Βραβεύτηκε ο Πάνος Λασκαρίδης.

Ο κ. Καντώνιας της Cosmos Aluminium κατά την παραλαβή του βραβείου ευχαρίστησε την επιτροπή για την επιλογή και τόνισε ότι είναι εξαιρετικά τιμητικό να βραβεύεσαι από ανθρώπους που γνωρίζουν και αντιμετωπίζουν τις ίδιες δυσκολίες και τα ίδια προβλήματα στην αγορά. Παράλληλα αφιέρωσε το βραβείο αυτό στο προσωπικό της εταιρείας για την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά, στους συνεργάτες της επιχείρησης για τη μακροχρόνια υποστήριξη αλλά και στην οικογένειά του για την υπομονή και συμπαράσταση.

Cosmos Aluminium: Έντονα εξωστρεφής!

Η Cosmos Aluminium ιδρύθηκε το 2006 από τον Ξενοφώντα Καντώνια και τους γιούς του Γιάννη και Θοδωρή και ξεκίνησε τη λειτουργία της στη μεταποίηση μετάλλων και συγκεκριμένα στη διέλαση αλουμινίου το 2008.

Σήμερα κατατάσσεται στις πιο άρτιες τεχνολογικά εταιρείες στην Ευρώπη στον κλάδο της, καταφέρνοντας να συνάψει συνεργασία με σχεδόν όλους τους διανομείς μετάλλων στην Ευρώπη. Παράλληλα τα προϊόντα της COSMOS έχουν εφαρμογή στις περισσότερες κατηγορίες προϊόντων προφίλ αλουμινίου όπως π.χ. αυτοκινητοβιομηχανία, ναυπηγική, κατασκευές, μηχανολογικός εξοπλισμός και αυτοματισμοί, μεταφορές, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές εφαρμογές καθώς και λύσεων  διακόσμησης.

Οι πωλήσεις της δυναμικής διέλασης το 2017 ήταν σχεδόν 80 εκατ. ευρώ από τα οποία το 90% προέρχεται από εξαγωγές, ενώ για το 2018 προβλέπεται να ξεπεράσουν τα 105 εκατ. ευρώ. Οι νέες επενδύσεις θα προσφέρουν 60% επιπλέον προϊόν προς εκμετάλλευση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.