ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Σωματείο Ν. Αργολίδας – «Ο Ήφαιστος»: Επιτυχής διοργάνωση ημερίδας για τις πιστοποιήσεις στις συγκολλήσεις

Στο Επιμελητήριο Αργολίδος πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα «Πιστοποίηση Συγκολλήσεων και κόστος Πιστοποιητικών», σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Συγκολλήσεων (ΕΕΣ) από το Σωματείο Αλουμινοκατασκευαστών – Σιδηροκατασκευαστών Ν. Αργολίδας – «Ο Ήφαιστος».

Ο Γεν. Δ/ντής της ΕΕΣ, Ιωάννης Κορδάτος ανέλυσε στους παρευρισκόμενους τις βέλτιστες πρακτικές μεταφοράς της γνώσης που εφαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, καθώς και την ευελιξία των προγραμμάτων κατάρτισης, τα οποία συνοδεύονται από διαδικασία πιστοποίησης σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ή άλλα διεθνή που απαιτούνται.

Την ημερίδα παρακολούθησε ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης, ο οποίος συνεχάρη το Σωματείο για τη διοργάνωση και δήλωσε ότι η προσπάθεια συνοψίζεται στην παροχή τεχνικής κατάρτισης στους κατασκευαστές που οδηγεί στην απόκτηση πιστοποιητικών, τα οποία βοηθούν στην αντιμετώπιση προβλημάτων και δίνουν πρόσβαση των επιχειρήσεων στην αγορά.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.