ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Χορηγός στην Ημερίδα «Η σύγχρονη πόλη: Ελλάδα, Κύπρος»

Η EUROPA στηρίζει την αρχιτεκτονική ημερίδα με τίτλο «Η σύγχρονη πόλη: Ελλάδα, Κύπρος» που διοργανώνεται την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 στις 17.30 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Πειραιώς 138.

Η επανέκδοση της ήδη κλασικής μελέτης «Η σύγχρονη (ελληνική) πόλη», σε επιμέλεια Γ. Αισώπου και Γ. Σημαιοφορίδη, αλλά και η νέα έκδοση «Το παράδειγμα της κυπριακής πόλης: ζητήματα αστικότητας στον χωρικό σχεδιασμό» αποτελούν την αφορμή της ημερίδας. «Το παράδειγμα της κυπριακής πόλης: ζητήματα αστικότητας στον χωρικό σχεδιασμό» αποτελεί την πρώτη συστηματική μελέτη για την κυπριακή πόλη, με επιμέλεια Ν. Πατσαβού και Ι. Πισσούριου.

Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι αναγνωρισμένα ονόματα του αρχιτεκτονικού χώρου και συγκεκριμένα οι Γ. Πανέτσος, Γ. Αίσωπος, Κ. Πανηγύρης, Λ. Παπαδόπουλος, Π. Κοκκινιάς, Χρ. Χριστοδούλου, Ν. Πατσαβός, Ι. Πισσούριος, Γ. Ρυμενίδης, Δ. Θωμόπουλος και Ι. Πολύζος

Στο πλαίσιο της χορηγίας της EUROPA, banner της εταιρίας θα τοποθετηθεί σε ευκρινές σημείο στον χώρο και έντυπο υλικό σχετικό με τις εφαρμογές των αρχιτεκτονικών συστημάτων EUROPA θα διανεμηθεί στους παρευρισκομένους.

Η ημερίδα διοργανώνεται από την Διεθνή Επιθεώρηση Αρχιτεκτονικής ΔΟΜΕΣ, σε συνεργασία με το ΠΜΣ Αρχιτεκτονική & Αστικός Σχεδιασμός του Πανεπιστημίου Πατρών και τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Κύπρου και αναμένεται να κεντρίσει το αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η EUROPA παραμένει αρωγός της αρχιτεκτονικής δημιουργίας, στηρίζοντας σημαίνουσες αρχιτεκτονικές εκδηλώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button