ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Infacoma 2019: 8-11 Φεβρουαρίου στο MEC Παιανίας η 35η διοργάνωση!

Η Infacoma, η έκθεση θεσμός στην Ελλάδα για τον κλάδο της δόμησης και των κατασκευών εδώ και 35 χρόνια, θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως και τις 11 Φεβρουαρίου 2019 στο MEC Παιανίας, παράλληλα με την Aquatherm Athens 2019. Οι δύο σημαντικές αυτές εκθέσεις, θα φιλοξενηθούν,για δεύτερη χρονιά, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο – MEC Παιανίας, έναν ενιαίο εκθεσιακό χώρο 12.000 τ.μ που μπορεί να να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των εκθετών, ενώ παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης σε υπαίθριο parking, 35.000 τ.μ.

H έκθεση Infacoma, πιστή στην ποιότητα που πρεσβεύει εδώ και 35 χρόνια, διοργανώνεται με σκοπό να αναδείξει και να υποστηρίξει όλες τις εξελίξεις στον κλάδο της δόμησης και των κατασκευών. Στην Infacoma Athens, ένα πραγματικά μοναδικό εγχώριο εκθεσιακό γεγονός, ο επαγγελματίας επισκέπτης αλλά και το ευρύ κοινό, μπορούν να ενημερωθούν για τις τάσεις που αφορούν την ανακαίνιση, τη δόμηση, τις «πράσινες» κατασκευές, τα προϊόντα αιχμής και τις λύσεις που προσφέρουν, την αναβάθμιση κτιρίων καθώς και προτάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Αξίζει να σημειωθεί πως στην Infacoma Athens 2019, σημαντική θα είναι η παρουσία των εταιρειών διέλασης αλουμινίου και κουφωμάτων, ενώ παράλληλα θα αναδειχθούν οι νέες τεχνολογίες του κλάδου, οι καινοτόμες εφαρμογές, τεχνοτροπίες και φυσικά όλα τα νέα υλικά.

Παράλληλα με την Infacoma Athens 2019, θα διεξαχθεί και η διεθνής έκθεση Aquatherm, η οποία αφορά τους τομείς της επαγγελματικής, βιομηχανικής και οικιακής θερμανσης, του κλιματισμού, του εξαερισμού, της διαχείρισης νερού, της ύδρευσης, της αποχέτευσης, της διαχείρισης και εκμετάλλευσης εναλλακτικών πηγών ενέργειας αλλά και του ευρύτερου εξοπλισμού για εγκαταστάσεις σε spa, σάουνες και πισίνες. Στο πλαίσιο της έκθεσης, επαγγελματικοί χώροι, ξενοδοχεία αλλά και κατοικίες, θα βρουν μοναδικές λύσεις στα δικά τους μέτρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.