ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Χορηγός σε ημερίδα της ΠΣΥΠΕΝΕΠ για τα κτίρια μηδενικής κατανάλωσης

Στο πλαίσιο της ετήσιας στήριξης των ενεργειών του Πανελλήνιου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών (ΠΣΥΠΕΝΕΠ) η EUROPA θα παρευρίσκεται στην ημερίδα του συλλόγου με θέμα «Κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης (nZEB) σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία και νέος Κανονισμός Πυροπροστασίας». Η τεχνική ημερίδα θα διενεργηθεί την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, στις 18:00, στο ξενοδοχείο Τιτάνια (1ος όροφος Λεωφ. Πανεπιστημίου 52).

Σε ειδικό χώρο που θα διατεθεί στην EUROPA στον προθάλαμο του χώρου της εκδήλωσης θα παρουσιάζονται τα συστήματα ανώτερης θερμομόνωσης της εταιρείας, καθώς επίσης και αντίστοιχο επικοινωνιακό υλικό. Εκπρόσωποι της καταξιωμένης διέλασης θα παρέχουν την απαραίτητη ενημέρωση σε όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για τις τεχνικές λεπτομέρειες των συστημάτων, αλλά και να παρέχουν πληροφορίες αναφορικά με την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της EUROPA.

Η ημερίδα συνδιοργανώνεται από τoν Πανελλήνιο Σύλλογο Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών (ΠΣΥΠΕΝΕΠ)και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.