ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Το πρώτο ΔΣ της χρονιάς έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) πραγματοποίησε στην Κρήτη το πρώτο προγραμματισμένο ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του τρέχοντος έτους και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, μετά από πρόσκληση του τοπικού Σωματείου Σιδηροκατασκευαστών & Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Ηρακλείου «Ο Ήφαιστος».

Το συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ήταν διάρκειας τεσσάρων ωρών και το παρακολούθησαν συνάδελφοι από την Κομοτηνή, τη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, το Βόλο, τα Τρίκαλα, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Σωματείο της Νίκαιας και φυσικά του Ηρακλείου. Μετά το πέρας του ΔΣ ακολούθησε η κοπή της πίτας της ΠΟΒΑΣ.

Στη συνέχεια όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν Κρητική μουσική και εδέσματα της τοπικής κουζίνας στην αίθουσα εκδηλώσεων «Άνοδος», όπου το Σωματείο Νομού Ηρακλείου πραγματοποίησε εορταστική εκδήλωση για την κοπή της δικής του πρωτοχρονιάτικης πίτας με την παρουσία τριακοσίων πενήντα παρευρισκομένων.

Ο πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θ. Παγιάτης κατά τον χαιρετισμό του στην έναρξη της εκδήλωσης, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια για την εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλλεται από τα μέλη του Σωματείου και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους από όλη την Ελλάδα που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button