ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΣΕΜ: Ημερίδα με θέμα την πιστοποίηση στον τομέα των μονώσεων παρουσία εκπροσώπων του κλάδου αλουμινίου

Σημαντικές ομιλίες που κέρδισαν τις εντυπώσεις των 160 περίπου συμμετεχόντων και οδήγησαν σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, χαρακτήρισαν για άλλη μια φορά την ημερίδα «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΩΤΩΝ, Παθολογία Κτιρίων» που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης (ΠΣΕΜ), με τη συνεργασία της Energy Line, στην Αίγλη Ζαππείου.

Στην αίθουσα Ολυμπία πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες, ενώ στο foyer, όπου φιλοξένησε και την έκθεση συγκεντρώθηκαν από νωρίς σύνεδροι και προσκεκλημένοι, εφαρμοστές μονώσεων, αρχιτέκτονες – μηχανικοί και συναφείς επαγγελματίες.

Η έναρξη των εργασιών έγινε από τη Γραμματέα του ΠΣΕΜ, Τατιάνα Γονέου, συντονίστρια των ομιλιών. Εκ μέρους του ΠΣΕΜ χαιρέτησε ο Γ. Δ/ντής, Σπύρος Καρατζής, ο οποίος μίλησε για τον Σύνδεσμο και τις Δράσεις του 2019.

Ο κλάδος αλουμινίου εκπροσωπήθηκε αφενός από την ELVAL Colour που ήταν χρυσός χορηγός της ημερίδας αλλά και από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ), Κώστα Διαμαντή.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΚΑ είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με φορείς και συνεργάτες από τον συναφή κλάδο των μονώσεων για το μείζον θέμα της πιστοποίησης. Στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο ΙΝΚΑΛ και στη βοήθεια που προσέφερε στο θέμα της πιστοποίησης. Επίσης, αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικός είναι ο συντονισμός του ευρύτερου κλάδου προς αυτήν την κατεύθυνση για το μέλλον μιας νέας αγοράς.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΚΑ, Κώστας Διαμαντής κατά τον χαιρετισμό του στην επιτυχημένη ημερίδα του ΠΣΕΜ

Συμπερασματικά όσον αφορά στην ημερίδα, έγινε σαφές ότι ο ρόλος του ΠΣΕΜ είναι σημαντικός και μπορεί να αφουγκραστεί τις ανάγκες των εφαρμοστών μονώσεων και αρχιτεκτόνων – μηχανικών και να συμβάλλει στη γνώση τους πάνω στο θέμα της πιστοποίησης που οδηγεί στη δημιουργία μιας νέας αγοράς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.