ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Οι Υπερανθεκτικές πούδρες της θα είναι στην αρχιτεκτονική ημερίδα ΕΣΩ

Η ΝΕΟΚΕΜ συμμετέχει ως διακεκριμένος χορηγός στην ημερίδα ΕΣΩ 2019 που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 στις 17:00, στο μεγάλο Αμφιθέατρο της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση.

Η ημερίδα για το Interior Design & την Αρχιτεκτονική, με σημαντικούς ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Ελληνικής δημιουργικής σκηνής.

Κορυφαίοι δημιουργοί από το Λονδίνο, την Αθήνα, τη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και την Κοπεγχάγη έρχονται στην Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, στο πλαίσιο της 8ης  διοργάνωσης της ημερίδας ΕΣΩ. Το πρόγραμμα παρουσιάζει και συντονίζει ο εικαστικός και ιδρυτής της Athens Biennale, Poka Yio.

Η ΝΕΟΚΕΜ στηρίζει την ημερίδα ΕΣΩ, τον κορυφαίο θεσμό προβολής στην Ελλάδα για τις τέχνες του σχεδιασμού. Τα στελέχη της ΝΕΟΚΕΜ, θα ενημερώσουν και θα παρουσιάσουν στο κοινό, την πλούσια συλλογή Υπερανθεκτικών πουδρών βαφής της εταιρείας, σε μοντέρνες και παραδοσιακές αποχρώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.