ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Συμμετέχει στην έκθεση Infacoma Athens 2019 με μοναδικά εκθέματα

Η ALUMIL θα δώσει το «παρών» στην κλαδική έκθεση Infacoma που θα πραγματοποιηθεί στις 8-11 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο – MEC Παιανίας.

Σκοπός της έκθεσης είναι να αναδείξει όλες τις εξελίξεις στον κλάδο της δόμησης και των κατασκευών, ώστε να μπορούν να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για όλες τις τάσεις γύρω από την ανακαίνιση, τη δόμηση, τις «πράσινες» κατασκευές και προϊόντα αιχμής, που συμβάλλουν στην αναβάθμιση των κτιρίων και ακολουθούν τις τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Η ALUMIL θα βρίσκεται στο stand B1 με εξαιρετικές λύσεις για εξωτερικούς χώρους, όπως συστήματα βιοκλιματικής πέργκολας, συστήματα δαπέδων decking και περιφράξεις διαφόρων τυπολογιών. Θα παρουσιαστούν κυρίως νέα προϊόντα που αναπτύχθηκαν για να καλύψουν τον απαιτητικό τομέα -ιδιαίτερα στην Ελλάδα λόγω του υψηλού τουρισμού κατά τους θερινούς μήνες- των εξωτερικών κατασκευών. Ειδικά οι βιοκλιματικές πέργκολες αποτελούν την κορωνίδα των Outdoor λύσεων της εταιρείας, προσφέροντας υψηλή αισθητική, εκπληκτική λειτουργικότητα και πληθώρα τυπολογιών και εξοπλισμού.

Στιγμιότυπο από προηγούμενη συμμετοχή της ALUMIL σε έκθεση Infacoma

Επιπλέον, για πρώτη φορά σε ελληνική έκθεση, θα παρουσιαστούν το συρόμενο minimal σύστημα SMARTIA M630 PHOS, ένα συρόμενο που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία του και το νέο προϊόν WOODALUX, ένα καινοτόμο υλικό που αναπτύχθηκε από το προηγμένο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας, το οποίο συνδυάζει αρμονικά τα πλεονεκτήματα του αλουμινίου με την αισθητική του ξύλου.

Με τον τουρισμό στη χώρα να βρίσκεται σε συνεχή ανοδική τροχιά, μη χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις νέες μοναδικές λύσεις της ALUMIL.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.