ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Στην Αθήνα το 34ο Διεθνές Συνέδριο Αλουμινίου του Fast Markets MB

Τα κορυφαία στελέχη του κλάδου αλουμινίου θα βρεθούν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Grand Hyatt το διάστημα 23 – 25 Σεπτεμβρίου 2019 στο πλαίσιο του 34ου Διεθνούς Συνεδρίου Αλουμινίου του Fast Markets MB (πρώην Metal Bulletin).

Πρόκειται για ένα διήμερο γεγονός που θα δώσει στους παρευρισκομένους τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με υψηλόβαθμα στελέχη από όλο το φάσμα της αλυσίδας αξίας της βιομηχανίας αλουμινίου.

Θα πραγματοποιηθούν σε βάθος συζητήσεις σε επίπεδο στρατηγικών και λύσεων, υψηλού επιπέδου εισηγήσεις καθώς και ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά στο παρόν και μέλλον της αγοράς αλουμινίου.

Στο συνέδριο θα λάβουν μέρος πέρα από εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου αλουμινίου και πάροχοι τεχνολογίας, σύμβουλοι, κυβερνητικοί αξιωματούχοι κ.α.

Ανάμεσα στους χορηγούς του 34ου Διεθνούς Συνεδρίου Αλουμινίου θα βρούμε και το γνωστότερο χρηματιστήριο μετάλλων, το LME.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.