ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Στην Infacoma με περίπτερο και ημερίδα για την Τεχνική Οδηγία τοποθέτησης κουφωμάτων

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) θα συμμετέχει στην 36η  Διεθνή Έκθεση Infacoma, η οποία διεξάγεται από Παρασκευή 8 έως και Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 στο MEC Παιανίας.

Η ΠΟΒΑΣ όπως και πέρσι θα εκπροσωπήσει τον κλάδο των κατασκευαστών, ενημερώνοντας τόσο τους συνάδελφους κατασκευαστές για το έργο και τις μελλοντικές της δράσεις, όσο και το καταναλωτικό κοινό, δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες για τα ανταποδοτικά οφέλη των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών από τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία προσκαλεί όλους τους συνάδελφους κατασκευαστές στην έκθεση Infacoma, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων, οι οποίες θα συμβάλλουν στην προώθηση του κλάδου μας.

Το Σάββατο 09/02/2019 η ΠΟΒΑΣ θα διοργανώσει ενημερωτική εκδήλωση με θέματα την Τεχνική Οδηγία Τοποθέτησης Κουφωμάτων, το Πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ και το Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής – ΠΟΒΑΣ FPC. Η παράλληλη εκδήλωση θα διεξαχθεί στο χώρο εκδηλώσεων και ώρα 11:00 – 12:30. Το περίπτερο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας θα βρίσκεται στο Stand Α6.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.