ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Στην Infacoma με περίπτερο και ημερίδα για την Τεχνική Οδηγία τοποθέτησης κουφωμάτων

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) θα συμμετέχει στην 36η  Διεθνή Έκθεση Infacoma, η οποία διεξάγεται από Παρασκευή 8 έως και Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 στο MEC Παιανίας.

Η ΠΟΒΑΣ όπως και πέρσι θα εκπροσωπήσει τον κλάδο των κατασκευαστών, ενημερώνοντας τόσο τους συνάδελφους κατασκευαστές για το έργο και τις μελλοντικές της δράσεις, όσο και το καταναλωτικό κοινό, δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες για τα ανταποδοτικά οφέλη των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών από τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία προσκαλεί όλους τους συνάδελφους κατασκευαστές στην έκθεση Infacoma, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων, οι οποίες θα συμβάλλουν στην προώθηση του κλάδου μας.

Το Σάββατο 09/02/2019 η ΠΟΒΑΣ θα διοργανώσει ενημερωτική εκδήλωση με θέματα την Τεχνική Οδηγία Τοποθέτησης Κουφωμάτων, το Πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ και το Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής – ΠΟΒΑΣ FPC. Η παράλληλη εκδήλωση θα διεξαχθεί στο χώρο εκδηλώσεων και ώρα 11:00 – 12:30. Το περίπτερο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας θα βρίσκεται στο Stand Α6.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button