ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Διακεκριμένος χορηγός της επιτυχημένης αρχιτεκτονικής Ημερίδας ΕΣΩ 2019

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ΝΕΟΚΕΜ στήριξε με χορηγία την ημερίδα ΕΣΩ για το interior design και την αρχιτεκτονική, η οποία πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο αμφιθέατρο της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας όπως κάθε χρόνο, σημαντικούς εκπροσώπους και ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, ο εικαστικός και ιδρυτής της Athens Biennale, Poka-Yio παρουσίασε τη φετινή ΕΣΩ, συμβάλλοντας στην εξαιρετική επιτυχία της εκδήλωσης.

Σκοπός της ημερίδας ήταν αφενός η ανάδειξη των κρίσιμων ζητημάτων που αφορούν στην αρχιτεκτονική αλλά και η ευρύτερη σύνδεση της έννοιας του design με την αρχιτεκτονική πρακτική.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ενδιαφέρουσες ομιλίες και να ενημερωθούν για τα Υπερανθεκτικά Χρώματα Πούδρας για απαιτητικές αρχιτεκτονικές εφαρμογές της ΝΕΟΚΕΜ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.