ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Απέκτησε την κορυφαία πιστοποίηση στον τομέα της ενεργειακής διαχείρισης

Η EXALCO αφουγκραζόμενη την ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας, πιστοποιήθηκε κατά ISO 50001: 2011 από τον φορέα πιστοποίησης TÜV Austria Hellas. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση αφορά στη σωστή διαχείριση της κατανάλωσης ενέργειας και την αξιοποίηση των τεχνολογιών ανανεώσιμων πηγών.

Η θεσσαλική διέλαση φροντίζει για τη βελτίωση των ενεργειακών επιδόσεων σύμφωνα με τις προδιαγραφές και απαιτήσεις του Διεθνούς προτύπου ISO 50001:2011, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας. Το σύστημα ενεργειακής διαχείρισης εφαρμόζεται σε όλες τις δραστηριότητες των εργοστασίων της, όπως την κατασκευή και κατεργασία των προϊόντων προφίλ αλουμινίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η EXALCO είναι μπροστάρης όσον αφορά στην απόκτηση της πιστοποίησης ISO 50001: 2011, δείχνοντας την ευαισθητοποίηση της στις περιβαλλοντικές ανάγκες και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η καταξιωμένη διέλαση, έχοντας ως αρχή την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, έχει ήδη λάβει πολλές πιστοποιήσεις όπως το ISO 9001: 2015 για τη σωστή διαχείριση της ποιότητας, το ISO 14001: 2015 για την περιβαλλοντική διαχείριση, το OHSAS 18001: 2007 για την υγειά και ασφάλεια των εργαζομένων, τη σήμανση CE για τα προϊόντα της, το πιστοποιητικό Qualicoat για την ηλεκτροστατική βαφή και το Qualanod για την επεξεργασία της ανοδίωσης για αρχιτεκτονική και βιομηχανική χρήση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button