ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Etem: Σταθερά δίπλα στην κοινωνία με πολλαπλές δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας

Ο Δ/ντής Marketing της Etem, Θανάσης Δεληγιάννης παραλαμβάνει τιμητική πλακέτα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της 1ης ΕΜΑΚ Περιφέρειας Αττικής

Η Εταιρική Υπευθυνότητα για την Etem αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής και της καθημερινής λειτουργίας της. Η καταξιωμένη διέλαση, εδώ και πάνω από μισό αιώνα, διαγράφει μία πορεία με αγάπη και σεβασμό στον εργαζόμενο, στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Σε αυτό το πλαίσιο, πρόσφατα άνθρωποί της συμμετείχαν  σε δύο εκδηλώσεις. Η πρώτη έγινε από την 1η ΕΜΑΚ Περιφέρειας Αττικής και η δεύτερη από τον Σύλλογο Γονέων για την υποστηριζόμενη διαβίωση ατόμων με νοητική στέρηση Το Πέταγμα.

Συγκεκριμένα, η 1η  ΕΜΑΚ Περιφέρειας Αττικής παρέδωσε στην Etem τιμητική πλακέτα, σε εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμήν όλων των υποστηρικτών της και στην οποία παραβρέθηκαν, εκτός από τους Ανθρώπους της Μονάδας, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Γ. Δημαράς, καθώς και στελέχη επιχειρήσεων.

Ο Σύλλογος Το Πέταγμα διοργάνωσε εκδήλωση γνωριμίας – ανοίγματος προς το κοινό στις δύο νέες στέγες του στα Βριλήσσια. Πρόκειται για ένα διώροφο κτήριο στη οδό Τροίας, το οποίο μεταμορφώθηκε σε ένα πραγματικά καλόγουστο και σύγχρονο σπίτι για τα παιδιά. Την όλη προσπάθεια ανακαίνισης τους κτιρίου στήριξε και η Etem.

Η Etem στήριξε την όλο προσπάθεια ανακαίνισης διώροφου κτήριου στα Βριλήσσια για τον Σύλλογο Το Πέταγμα

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της καταξιωμένης διέλασης τόνισαν ότι μπορεί να μην είναι σε θέση να δώσουν συνολική λύση, σε όλα τα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική και ευρύτερη κοινωνία αλλά θα προσπαθούν να είναι εκεί όταν υπάρχει ανάγκη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button