ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Χρυσός χορηγός στα φετινά αρχιτεκτονικά Βραβεία ΔΟΜΕΣ που κλείνουν 10 χρόνια!

Το δημοφιλές αρχιτεκτονικό περιοδικό ΔΟΜΕΣ διοργανώνει την Παρασκευή 1η Μαρτίου την Τελετή Απονομής των αρχιτεκτονικών Βραβείων ΔΟΜΕΣ για το 2019, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς 138, στις 19.00.

Επιπλέον, ως φόρο τιμής στους αρχιτέκτονες που έχουν διακριθεί από το 2010 έως και φέτος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί η έκθεση «10 Χρόνια Βραβεία ΔΟΜΕΣ», με φωτογραφικό υλικό από 109 έργα, σε χώρο 1.000 τ.μ., στον 1ο όροφο του πολυχώρου The Hub, Αλκμήνης 5, στις 20:00.

Η ALUMIL, στηρίζοντας κάθε χρόνο τη συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία αναδεικνύει την υψηλή αρχιτεκτονική και επιβραβεύει όλους εκείνους τους αρχιτέκτονες που με το έργο τους κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο, είναι ο αποκλειστικός Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης.

Επιπρόσθετα, με πολλά από τα βραβευμένα έργα να έχουν ενσωματώσει τα αρχιτεκτονικά συστήματα της ALUMIL, αποτελεί μία ωραία ευκαιρία για την εταιρεία να τιμήσει όλους τους αρχιτέκτονες που αναγνωρίζουν όλα αυτά τα χρόνια την απαράμιλλη ποιότητα των αρχιτεκτονικών συστημάτων της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.