ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Συνέχεια της δυναμικής ανάπτυξης και το 2018, στο 65% οι εξαγωγές!

Η ΝΕΟΚΕΜ ΑΕ βιομηχανία παραγωγής πουδρών βαφής, κατά τη χρήση του 2018 συνέχισε την δυναμική της ανάπτυξη, σημειώνοντας αύξηση των πωλήσεων κατά 20%. Οι συνολικές πωλήσεις του ομίλου ανήλθαν στα 22,34 εκατ. ευρώ, ενώ οι εξαγωγές αποτελούν το 65% επί των συνολικών πωλήσεων.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, η ΝΕΟΚΕΜ αναπτύσσει δυναµική διεθνή δραστηριότητα µέσω ενός διευρυμένου δικτύου θυγατρικών, εµπορικών αντιπροσώπων και συνεργατών.

Τα χρώματα πούδρας ΝΕΟΚΕΜ αναγνωρίζονται και διανέμονται διεθνώς σε περισσότερες από 25 χώρες, μεταξύ των οποίων η Γερμανία, η Ρωσία, η Πολωνία, η Τσεχία, οι Βαλτικές χώρες, οι χώρες της Ν.Α. Μεσογείου και τα Βαλκάνια.

Σύμφωνα με την διοίκηση της εταιρίας, για το 2019 έχουν μπει σημαντικοί στόχοι για περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της, που θα υποστηριχθούν και από τη νέα σύγχρονη γραμμή παραγωγής χρωμάτων πούδρας που αναμένεται να λειτουργήσει άμεσα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.