ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Προβληθείτε στοχευμένα και αποτελεσματικά!

Εμπιστευτείτε τα έντυπα και digital μέσα που διαθέτουμε και προβάλλετε τα προϊόντα σας στους επαγγελματίες του κλάδου

Προβληθείτε στοχευμένα και διαχρονικά!

Το περιοδικό aluminium magazine και το κλαδικό portal aluNET.gr, είναι σήμερα οι βασικές πηγές ενημέρωσης και προβολής των επαγγελματιών και των εταιριών του κλάδου του αλουμινίου και των κουφωμάτων.

Έχετε προϊόντα ή υπηρεσίες που απευθύνονται στους επαγγελματίες του κλάδου; Αναθέστε σε εμάς την προβολή τους!

Εμπιστευτείτε τα έντυπα και digital μέσα μας και προβληθείτε μέσω αυτών, στοχευμένα, αποτελεσματικά και προπαντός διαχρονικά! Προβάλλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας ώστε να τύχουν μίας ευρύτερης αναγνωρισιμότητας και αποδοχής από τους επαγγελματίες του κλάδου.

Η μεγάλη γκάμα επιλογών προβολής που σας προσφέρουμε σε ετήσια βάση, περιλαμβάνει:

  • Διαφημιστικές καταχωρήσεις σε κάθε τεύχος του περιοδικού aluminium magazine (έξι εκδόσεις ετησίως, ανά δίμηνο).
  • Εταιρικές παρουσιάσεις στο περιοδικό, με παράλληλη ανάρτησή των στο κλαδικό portal aluNET.gr.
  • Στοχευμένες προϊοντικές παρουσιάσεις σε κάθε έκδοση του περιοδικού και παράλληλη προβολή των στο aluNET.gr, στο e-newsletter aluNET News και στα social media (πάνω από 2.500 ακόλουθοι, κατά το πλείστον επαγγελματίες).
  • Διαφημιστικά banners στο aluNET.gr και στο e-newsletter aluNET News
  • Δωρεάν καταχώρηση και προβολή στον κατάλογο προμηθευτών κλάδου αλουμινίου aluFIND.gr

Ανάλογα με τις επιδιώξεις και τους στόχους σας, μπορούμε να εκπονήσουμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα προβολής ειδικά για την εταιρία σας.

Ελάτε σήμερα σε επαφή μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί μία ολοκληρωμένη και προ παντός αποδοτική προβολή των προϊόντων σας!

Aluminium magazine – Στατιστικά στοιχεία

Το aluminium magazine είναι το κλαδικό περιοδικό του χώρου του αλουμινίου, που κυκλοφορεί συνεχώς από το 1985 και εκδίδεται ανά δίμηνο (6 φορές το χρόνο). Είναι συνδρομητικό περιοδικό, με συνδρομητές επαγγελματίες του κλάδου του αλουμινίου και των κουφωμάτων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Διαβάζεται από 3.000 περίπου αναγνώστες, οι οποίοι ενημερώνονται ανελλιπώς για τις εξελίξεις του χώρου και ανατρέχουν σε αυτό ανά πάσα στιγμή για αναζήτηση και επιλογή προϊόντων και προμηθευτών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.