ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Χρυσός Χορηγός της επιτυχημένης αρχιτεκτονικής εκδήλωσης ΕΣΩ 2019

Στο μεγάλο Αμφιθέατρο της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση, έλαβε χώρα για 8η συνεχόμενη χρονιά η εκδήλωση ΕΣΩ 2019. Η δημοφιλής αυτή ετήσια ημερίδα συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους σημαντικότερους εκπροσώπους των τεχνών του σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής και έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος θεσμός του είδους του στην Ελλάδα.

Κορυφαίοι δημιουργοί από την Αθήνα, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, την Κοπεγχάγη και το Μιλάνο παραβρέθηκαν ως προσκεκλημένοι στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση. Φέτος, ο σκοπός της διοργάνωσης ήταν να καταδείξει τη βαθιά σύνδεση που υφίσταται μεταξύ όλων των τομέων της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού. Κύριο μέλημα αποτέλεσε η ανάλυση των νέων τάσεων στο σχεδιασμό, σε σχέση με τον άνθρωπο και την αναβάθμιση της ζωής του.

Η ΕΣΩ 2019 παρουσίασε όλα όσα έρχονται στο μέλλον, με σταθερές βάσεις αναφοράς τα σπουδαία πράγματα που ο ελληνικός σχεδιασμός έχει κατακτήσει στο παρελθόν και τις νέες προκλήσεις ενός παγκόσμιου περιβάλλοντος.

Η ALUMIL, όπως κάθε χρόνο, αγκάλιασε την εκδήλωση ΕΣΩ ως Χρυσός Χορηγός, όντας σε απόλυτη συμφωνία με τους στόχους της για την ανάδειξη του υψηλού σχεδιασμού, με προϊόντα και λύσεις που αναβαθμίζουν το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων και κάνουν τη ζωή τους καλύτερη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.