ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Etem: Άλλη μία επιτυχημένη “BusinessDay” στην Πάτρα

Η Etem στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων με το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της, διοργάνωσε άλλη μία επιτυχημένη “BusinessDay” αυτή τη φορά στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, την Πάτρα.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για επιλεγμένους συνεργάτες της δυναμικής διέλασης, παραβρέθηκαν περίπου 100 άτομα. Συνεργάτες και επαγγελματίες του κλάδου αντάλλαξαν απόψεις και προβληματισμούς με τα στελέχη της εταιρείας και ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Το “BusinessDay” της Etem περιλάμβανε παρουσιάσεις από την ομάδα στελεχών της εταιρείας, η οποία απαρτιζόταν από μέλη τόσο του Εμπορικού τμήματος όσο και του τμήματος R&D (Έρευνας & Ανάπτυξης).

Η βραδιά έκλεισε με δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.