ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Χορηγός στην τελετή απονομής των βραβείων «ΔΟΜΕΣ 2019»

Η EUROPA, για ακόμα μια χρονιά ήταν χορηγός στην τελετή απονομής των Βραβείων ΔΟΜΕΣ. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε η Έκθεση «10 Χρόνια Βραβεία ΔΟΜΕΣ» στο 1ο  όροφο του πολυχώρου The Hub αμέσως μετά την τελετή.

Στην Έκθεση παρουσιάστηκε φωτογραφικό υλικό από 109 έργα, τιμώντας τους αρχιτέκτονες που έχουν διακριθεί στα Βραβεία από το 2010 έως και φέτος. Η EUROPA στο πλαίσιο της έκθεσης ανέδειξε τη συμβολή των συστημάτων αλουμινίου στην τελική κατασκευή και την πορεία από το σχέδιο, στο σύστημα και τελικά στο έργο. Οι αρχιτέκτονες που ήταν παρόντες, έδειξαν πολύ έντονο ενδιαφέρον για το σύνολο της παρουσίας της EUROPA, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά.

Συνολικά στα 10 χρόνια του θεσμού, έχουν υποβληθεί 1.463 συμμετοχές με περισσότερους από 5.200 συντελεστές, έχουν απονεμηθεί 39 βραβεία και 76 έπαινοι και έχουν δημοσιευθεί 141 έργα στις ομώνυμες εκδόσεις. Στη φετινή διοργάνωση υποβλήθηκαν 144 έργα για τις εξής τέσσερις (4) κατηγορίες: «Καλύτερο πραγματοποιημένο έργο», «Καλύτερο πραγματοποιημένο έργο νέας αρχιτεκτονικής σε υφιστάμενο κτήριο», «Καλύτερο πρώτο έργο νέου αρχιτέκτονα» και «Καλύτερη μελέτη».

Επίσης, για δεύτερη συνεχή χρονιά απονεμήθηκαν και τα Βραβεία Συναδέλφων, όπου κριτές είναι οι αρχιτέκτονες που συμμετείχαν ως υποψήφιοι, για τις κατηγορίες «Καλύτερο πραγματοποιημένο έργο» και «Καλύτερη μελέτη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.