ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Etem: Στήριξε το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών με διακεκριμένη χορηγία

Η Etem στήριξε ως διακεκριμένος χορηγός το 7ο  Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ).

Το 7ο Συνέδριο πραγματοποιήθηκε 19 – 21 Οκτωβρίου στα Τρίκαλα Θεσσαλίας και παρευρέθηκαν σ’ αυτό πάνω από 550 άνθρωποι του χώρου – αρχιτέκτονες, μηχανικοί,  κατασκευαστές, στελέχη βιομηχανιών, σωματεία και φορείς, πανεπιστημιακοί κ.α.

Η Etem ως διακεκριμένος χορηγός της διοργάνωσης, είχε στον χώρο του 7ου Συνεδρίου mini showroom όπου πρόβαλε το δίφυλλο ανοιγόμενο σύστημα Ε68, καθώς και τομές των συστημάτων E32, E45, E75 και E78. Επίσης, στον εξωτερικό χώρο υπήρχε Etem branded stand, ενώ έγινε και διανομή σχετικών εντύπων.

Ο Δρ. Παύλος Βαταβάλης, Επικεφαλής Τεχνικός Δ/ντής της Etem, στην παρουσίασή του αναφέρθηκε σε ζητήματα του σύγχρονου κουφώματος όπως ποιότητα, λειτουργικότητα, διάρκεια ζωής και αντικατάσταση

Τέλος, ο Δρ. Παύλος Βαταβάλης, Επικεφαλής Τεχνικός Δ/ντής της Etem, στην παρουσίασή του κατά τη διάρκεια του 7ου Συνεδρίου μίλησε για το σύγχρονο κούφωμα και συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε ζητήματα όπως ποιότητα και λειτουργικότητα, διάρκεια ζωής και αντικατάσταση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.