ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMINCO: Το Crystaline απογείωσε την έδρα της Cordeel Group NV στο Βέλγιο

Τα πρωτοποριακά αρχιτεκτονικά συστήματα της ALUMINCO απογείωσαν άλλο ένα καλαίσθητο έργο στο εξωτερικό, προσφέροντας μοναδικό συνδυασμό επιδόσεων και αισθητικής υπεροχής.

Στο Βέλγιο, σε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή κατασκευή, τα αρχιτεκτονικά προϊόντα της δυναμικής ελληνικής διέλασης βρήκαν άριστη εφαρμογή και το τελικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει.

To πρωτοποριακό σύστημα κάγκελων Crystalline είναι γνωστό για τη εξαιρετική του κομψότητα που αναβαθμίζει με καλαίσθητο τρόπο κάθε κατασκευή. Στο κτίριο όπου στεγάζεται η νέα έδρα της κατασκευαστικής εταιρείας Cordeel Group NV στη περιοχή Τέμσε του Βελγίου, το Crystaline έκανε τη διαφορά, δένοντας άριστα με την όλη αισθητική σχεδιαστική προσέγγιση του οικοδομήματος.

Το σύστημα στήριξης υαλοπίνακα με προφίλ αλουμινίου για την κατασκευή καγκέλου είναι ιδανική επιλογή για μπαλκόνια, σκάλες και περιφράξεις κτιρίων με υψηλές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις. Προσφέρει εντυπωσιακό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα, χωρίς να περιορίζει τη θέα προς το εξωτερικό περιβάλλον.

Για μία ακόμη φορά, η ALUMINCO βάζει την υπογραφή της σε ένα έργο του εξωτερικού, αναδεικνύοντας τη δυναμική του ελληνικού κλάδου αλουμινίου και των ποιοτικών λύσεων που αυτός είναι σε θέση να προσφέρει ακόμη και στις πιο απαιτητικές αγορές.

Το Crystaline της ελληνικής διέλασης είναι ένα άριστο δομικό προϊόν που στέκεται επάξια στις διεθνείς αγορές, κερδίζοντας συνεχώς έδαφος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button