ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Επιτυχές σεμινάριο για τους κατασκευαστές στην Άρτα σε συνεργασία με το τοπικό Σωματείο

Η ΠΟΒΑΣ ακολουθώντας το πρόγραμμα ενημέρωσης των κατασκευαστών ανά την Ελλάδα, σε συνεργασία με το Σωματείο της Άρτας πραγματοποίησε σεμινάριο για το «Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής» της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ».

Το σεμινάριο παρακολούθησαν 40 και πλέον κατασκευαστές μέλη του Σωματείου, οι οποίοι δήλωσαν την ικανοποίησή τους για την ποιότητά του και τη δυνατότητα επίλυσης αποριών και απαντήσεων σε ερωτήσεις που τέθηκαν κατά τη διάρκειά του.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου ο νέος πρόεδρος του Σωματείου Άρτας, Δημοσθένης Θεοδωρής έκοψε την πίτα ευχόμενους σε όλους υγεία, καλές δουλειές και δύναμη στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του κλάδου.

Σημαντική ήταν η παρουσία συναδέλφων από τα Τρίκαλα και το Αγρίνιο, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις στα προβλήματα καθημερινότητας και όχι μόνο.

Οι Θεόφιλος Παγιάτης, πρόεδρος ΠΟΒΑΣ, Λάζαρος Ασλανίδης α’ αντιπρόεδρος ΠΟΒΑΣ, Στέλιος Λαμπρακόπουλος, επιστημονικός σύμβουλος και υπεύθυνος εκπαίδευσης & πιστοποίησης ΠΟΒΑΣ, Χρήστος Γκαραγκούνης, πρόεδρος Σωματείου Τρικάλων, Βασίλειος Νικολέτας, πρόεδρος Σωματείου Αιτωλοακαρνανίας και άλλοι συνάδελφοι, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, διότι αν και επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες, η συμμετοχή των συναδέλφων ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη.

Ο πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θ. Παγιάτης τόνισε ότι το αποτέλεσμα της ομαδικής εργασίας που γίνεται στην Ομοσπονδία και η καλλιέργεια κλίματος συναδελφικότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των κατασκευαστών, γίνονται αντιληπτά πλέον σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.