ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA & ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ Λ.ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ Α.Ε.: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων των δύο εταιρειών

Με το έναυσμα της νέας χρονιάς και σηματοδοτώντας τη δυναμική επανεκκίνηση της εταιρείας, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της EUROPA, αλλά και της ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους για το 2019 στο κέντρο διασκέδασης ATLANTIS PRIVE CLUB στην Σκάλα Ωρωπού. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότερα από 450 άτομα, όπου οι εργαζόμενοι μαζί με τις οικογένειές τους αντάλλαξαν ευχές και διασκέδασαν με αμείωτο κέφι.

Ο «παλαιότερος εργαζομένος» και ιδρυτής της EUROPA, Γρηγόρης Τζιρακιάν κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Σε μια άκρως ενωτική παρουσία, σύσσωμη η Γενική Διεύθυνση συμμετείχε στην εορταστική βραδιά. Με τον θερμό της λόγο, η Γενική Δ/ντρια της EUROPA, Ανούς Τζιρακιάν, παρουσία και του Γενικού Δ/ντή της ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ, Λυμπαρέτ Τζιρακιάν, απηύθυναν μήνυμα ενότητας και σταθερότητας.

Έγινε αναφορά στις επενδύσεις που λαμβάνουν χώρα, τη νέα εμπορική πολιτική, την έμφαση στην εξωστρέφεια, την ιδιαίτερα σημαντική στήριξη των τοπικών κοινωνιών, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην σταθερά ανοδική πορεία της ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ.

Η Γενική Δ/ντρια της EUROPA, Ανούς Τζιρακιάν, στον θερμό της λόγο τόνισε για τον από κοινού αγώνα που πρέπει να δοθεί, απευθύνοντας μηνύματα ενότητας και σταθερότητας

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Γενική Δ/ντρια της EUROPA, «Μαζί, EUROPA και ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ, αλλά και όλες οι άλλες εταιρείες μας, να δώσουμε από κοινού έναν έντιμο και καλό αγώνα. Μια προσπάθεια που έχει ήδη δείξει τα πρώτα θετικά αποτελέσματα… Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας αυτού του καλωσορίσματος, για να στείλουμε από κοινού ένα μήνυμα ενότητας και ισχυρής δύναμης. Μιας δύναμης που χάρη στην στήριξή σας, θα μας οδηγήσει όλους μαζί να παλέψουμε στα δύσκολα. Με ενότητα και με αγάπη σε αυτό που κάνουμε».

Ιδιαίτερα σημαντική στιγμή αποτέλεσε η παρουσία του «παλαιότερου εργαζομένου» και ιδρυτή της EUROPA, Γρηγόρη Τζιρακιάν, ο οποίος με συγκίνηση απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση και πρωτοστάτησε με τις ευχές του στην κοπή της πίτας για το 2019. Στη συνέχεια και στο πλαίσιο μιας συνολικά επιτυχημένης βραδιάς, κληρώθηκαν δώρα προς τους εργαζομένους, ενώ την παράσταση έκλεψε η παρουσία εκατοντάδων μπαλονιών και photo booth, δίνοντας την ευκαιρία για στιγμές διασκέδασης στους συμμετέχοντες.

Εορταστική ατμόσφαιρα και ευχάριστο κλίμα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εταιρειών EURORA και ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ

Εκ μέρους της EUROPA και της ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ απεστάλησαν ευχές για το νέο έτος, με δεσμεύσεις για μια χρονιά γεμάτη δράσεις, events και δυναμική παρουσία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.