ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΣΕΚΑ: Συνεχίζεται η ανιδιοτελής προσφορά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» με χορηγία της EUROPA

Στη Μυτιλήνη βρέθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ), Κωνσταντίνος Διαμαντής επισκεπτόμενος το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Βορείου Αιγαίου που διατηρεί στο νησί της Λέσβου το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η επίσκεψη έγινε μετά από αίτημα του «Χαμόγελου» προς τον ΣΕΚΑ, για την ανάληψη της αντικατάστασης των υφιστάμενων ξύλινων κουφωμάτων, με νέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου.

Ο ΣΕΚΑ άμεσα αποδέχθηκε το αίτημα, μιας και ο εθελοντισμός που μόνιμα πρεσβεύει τα τελευταία χρόνια ο Σύνδεσμος, αποδεικνύει εμπράκτως πως αναγνωρίζει την ευθύνη που του αναλογεί απέναντι στην κοινωνία.

Εκτός αυτού έχει δημιουργηθεί ένας δίαυλος προσφοράς και επικοινωνίας μεταξύ ΣΕΚΑ και «Χαμόγελο του Παιδιού» μέσα από το σύμφωνο μόνιμης εθελοντικής προσφοράς που έχουν συνάψει και τιμούν και οι δύο πλευρές τα τελευταία 2 χρόνια.

Τα προφίλ και τα εξαρτήματα είναι χορηγία της εταιρείας EUROPA.

Η κατασκευή και η τοποθέτηση των κουφωμάτων θα γίνει από επιχειρήσεις – μέλη του ΣΕΚΑ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.