ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η ELVIAL… βράβευσε την ELVALHALCOR στο πλαίσιο των “Growth Awards” 2019!

Από αριστερά, Ασ. Τζίκα, Δ/νουσα Σύμβουλος ELVIAL, Δημ. Κυριακόπουλος Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ΔΣ ELVALHALCOR, Αχ. Κωνσταντακόπουλος, Πρόεδρος ΔΣ ΤΕΜΕΣ ΑΕ

Η Eurobank και η Grant Thornton απένειμαν για τρίτη συνεχή χρονιά τα Βραβεία Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards” και βράβευσαν συνολικά, επτά ελληνικές επιχειρήσεις για τις βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούν, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση μιας νέας προοπτικής στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή.

Στην ELVIAL που το 2018 είχε αριστεύσει και βραβευτεί  στην κατηγορία «Επενδύσεις», έγινε φέτος η πολύ μεγάλη τιμή να συμμετέχει με την Δ/νουσα Σύμβουλό της, Ασημίνα Τζίκα στην επιτροπή βραβεύσεων. Πρόκειται για πολύ σημαντική αναγνώριση τόσο της ELVIAL και της αναπτυξιακής της πορείας, όσο και για την ίδια την κα Τζίκα και τις σπουδαίες επιχειρηματικές της επιλογές, που αντανακλώνται στις επιδόσεις και την υγιή ανάπτυξη της δυναμικής διέλασης στην Ελλάδα και την παγκόσμια αγορά.

Κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής βραδιάς που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, η κα Τζίκα απένειμε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Επενδύσεις» στον νικητή για το 2019 που ήταν η ELVALHALCOR. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της ELVALHALCOR, o Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ΔΣ, Δημήτρης Κυριακόπουλος.

Οι έξι επιχειρήσεις και οι κατηγορίες στις οποίες διακρίθηκαν φέτος είναι:

  • Λειτουργική / Επιχειρησιακή βελτίωση: Πλαίσιο Computers
  • Ανάπτυξη προϊόντος / αγορών: JUMBO AEΕ
  • Ανθρώπινο δυναμικό & Εταιρική κουλτούρα: B. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ
  • Επενδύσεις: ELVALHALCOR SA
  • Εταιρική & Κοινωνική Ευθύνη: ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ – Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ
  • Επιχειρηματική Αριστεία: CHIPITA SA

Τέλος, φέτος, απονεμήθηκε για πρώτη φορά το βραβείο «Ψηφιακής Εξέλιξης» στον Όμιλο ΟΤΕ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button