ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

GS ABEE: Πρώτη συνάντηση δικτύου συνεργατών στη Λέσβο

Γιώργος και Παναγιώτης Στρατηγέλλης, πλαισιωμένοι από άλλα στελέχη της εταιρείας

Σε  μια όμορφη ανοιξιάτικη βραδιά στη Λέσβο, η δυναμική εταιρεία στον χώρο των αντικωκωπικών συστημάτων GS υποδέχτηκε τους συνεργάτες της σε μία άκρως επιτυχημένη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Heliotrope στη Βαρειά Μυτιλήνης.

Δυναμική ήταν η ανταπόκριση των συνεργατών στο κάλεσμα της GS

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 40 συνεργάτες, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το προφίλ και τις δραστηριότητες της εταιρείας, καθώς επίσης για τη γκάμα των προϊόντων που έχουν στη διάθεσή τους είτε επι παραγγελία είτε σε τυποποιημένα ετοιμοπαράδοτα Κιτ.

Υψηλό ήταν το ενδιαφέρον των επαγγελματιών της Λέσβου για τα προϊόντα GS

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε παρουσίαση των προϊόντων της GS στον εκθεσιακό χώρο που είχε στηθεί στην αίθουσα και στη συνέχεια η συζήτηση μεταφέρθηκε στο εστιατόριο του ξενοδοχείο όπου παρατέθηκε γεύμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.