ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Επίσκεψη στην Καλαμάτα μετά από πρόσκληση τοπικών κατασκευαστών

Την όμορφη πρωτεύουσα του Ν. Μεσσηνίας επισκέφτηκαν τα μέλη του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας μετά από πρόσκληση τοπικών κατασκευαστών, οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία να γνωρίσουν από κοντά τα στελέχη της ΠΟΒΑΣ και να ενημερωθούν για τις δράσεις της Ομοσπονδίας.

Οι είκοσι και πλέον συνάδελφοι κατασκευαστές της Καλαμάτας στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και να ενημερωθούν για διάφορα θέματα που απασχολούν τον κλάδο. Ο υπεύθυνος εκπαίδευσης της ΠΟΒΑΣ, Στέλιος Λαμπρακόπουλος σε μια σύντομη παρουσίαση μίλησε για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» και το Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής της ΠΟΒΑΣ.

Τα μέλη του ΔΣ πιστεύουν ότι άνοιξε ένα κανάλι επικοινωνίας με τους συνάδελφους κατασκευαστές του νομού Μεσσηνίας, που θα παραμείνει ανοικτό και θα δώσει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας, φέρνοντας τους συνάδελφους όλο και πιο κοντά σε μια σχέση αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης στην Καλαμάτα τα μέλη του ΔΣ της ΠΟΒΑΣ πραγματοποίησαν το προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο με θέματα εξαιρετικού ενδιαφέροντος.

Μεταξύ των αποφάσεων που ελήφθησαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η απόφαση για την υλοποίηση του 8ου Συνεδρίου της ΠΟΒΑΣ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και συγκεκριμένα στην πόλη του Αγρινίου τον Οκτώβριο του 2020. Σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας θα προηγηθούν δύο Προσυνέδρια.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία λαμβάνοντας αυτή την απόφαση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, είναι απόλυτα συνεπής με το χρονοδιάγραμμα που έθεσε για τη σχετική ανακοίνωση του τόπου διεξαγωγής του συνεδρίου, μετά την κατάθεση των προτάσεων από τους ενδιαφερόμενους.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν σε συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιήσει η ΠΟΒΑΣ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κατά τους μήνες Ιούνιο και Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.