ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Κύκλος σεμιναρίων για το σύστημα Hybrid A40 SL

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο κύκλος σεμιναρίων που διεξήγαγε η EUROPA στους κατασκευαστές της για το νέο σύστημα EUROPA Hybrid A40 SL. Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν σε κατασκευαστές της Αττικής, Εύβοιας και Βοιωτίας, ανταποκρινόμενα στην ανάγκη για ενημέρωση και εκπαίδευση τους σχετικά με τη νέα σειρά.

Ο Δ/ντής του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης, Παντελής Σφήκας ενημέρωσε τους κατασκευαστές της EUROPA για το νέο σύστημα Hybrid A40 SL αλλά και τα νέα εξαρτήματα

Η σειρά των σεμιναρίων πραγματοποιήθηκε από τον Δ/ντή του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης, Παντελή Σφήκα. Οι κατασκευαστές ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις κατασκευαστικές ιδιότητες αλλά και πλεονεκτήματα του νέου συστήματος βάσει του τεχνικού καταλόγου. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για νέα προϊόντα – εξαρτήματα της EUROPA, όπως ο περιμετρικός μηχανισμός, ο νέος κρυφός μεντεσές και οι νέες minimal σπανιολέτες χωρίς ροζέτα, τα οποία είχαν και την ευκαιρία να δουν από κοντά σε πραγματικό δείγμα ανοιγόμενου πλαισίου.

Η σειρά EUROPA Hybrid A40 SL αποτελεί τη νέα πρόταση της καταξιωμένης διέλασης στα συρόμενα συστήματα ανώτερης θερμομόνωσης. Ο σχεδιασμός των προφίλ σε ίσιες γραμμές ακολουθεί τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις. Ειδική έμφαση έχει δοθεί στην επίτευξη αυξημένης θερμομόνωσης (Uf από 1,63W/m2K). Η σειρά έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζεται ιδανικά με το ανοιγόμενο σύστημα ανώτερης θερμομόνωσης EUROPA Hybrid A40 SI/HS (Uf από 1,1 W/m2K).

Η EUROPA συνεχώς αναπτύσσει την προϊόντική της γκάμα για να παρέχει στον κατασκευαστή αλουμινίου καινοτόμες λύσεις. Ειδική γραμμή τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη από την εταιρεία για υποστήριξη και ενημέρωση των κατασκευαστών αναφορικά με κατασκευαστικά ζητήματα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.