ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Νέα συρόμενη έκδοση του SMARTIA S560

Η ALUMIL εξελίσσοντας συνεχώς τις σειρές της προς όφελος των πελατών της, με γνώμονα τη μέγιστη ικανοποίηση των αναγκών τους, εμπλουτίζει την πετυχημένη σειρά SMARTIA S560 με μία νέα εκδοχή για συρόμενα συστήματα.

Η συρόμενη εκδοχή του SMARTIA S560 χρησιμοποιεί τα ίδια προφίλ με αυτά της ανασυρόμενης εκδοχής του S560, παρέχοντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις στην κατηγορία των συρόμενων / ανασυρόμενων συστημάτων μέσω της ίδιας σειράς.

Σημειώνεται ότι και η συρόμενη εκδοχή του SMARTIA S560 είναι επίσης πλήρως πιστοποιημένη με υψηλές επιδόσεις σε αεροπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή στην ανεμοπίεση. Οι ειδικές λύσεις της σειράς S560, όπως η τυπολογία στενού γάντζου, η γωνιακή κατασκευή και ο νέος χαμηλός οδηγός, μπορούν να εφαρμοστούν τόσο στην ανασυρόμενη, όσο και στην απλή συρόμενη εκδοχή.

Το νέο ενισχυμένο SMARTIA S560 θα αντικαταστήσει τη σειρά S450, αφού προσφέρει ανώτερες λύσεις και διαθέτει πολύ καλύτερες πιστοποιημένες επιδόσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.