ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Συμμετέχει στο «The Architect Show 2019»

Η EUROPA συμμετέχει στην έκθεση «The Architect Show» (tAS) που διεξάγεται το Σάββατο και την Κυριακή 4 και 5 Μαΐου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι. Το περίπτερο της EUROPA θα βρίσκεται στο Cluster B στο booth 8 και αναμένεται να προκαλέσει το αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον.

Σε αντιστοιχία με τον χαρακτήρα της έκθεσης, η θεματική του περιπτέρου της EUROPA θα προσεγγίσει την minimal αρχιτεκτονική τάση, επιδιώκοντας, σε αρμονία με τον χώρο, να εντυπωσιάσει τον επισκέπτη, αναδεικνύοντας την πρωτοπορία και την πολυτέλεια που διακρίνει τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την ιδιοσυγκρασία της ίδιας της εταιρείας.

Παράλληλα, στο περίπτερο θα παρευρίσκονται οι αρχιτέκτονες μηχανικοί του τμήματος Έργων της EUROPA, προκειμένου να κατατοπίσουν τον επισκέπτη στις λεπτομέρειες αναφορικά με τις ιδιότητες και τις εφαρμογές των προϊόντων της εταιρείας σε νέες ή υπάρχουσες κατασκευές.

Το tAS αποτελεί μια γιορτή της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού που εντάσσει τον αρχιτέκτονα στον κόσμο των υλικών για αρχιτεκτονικές εφαρμογές και διακόσμηση. Πρόκειται για μια έκθεση που αναφέρεται σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, interior designers και παράλληλα απευθύνεται και στον κλάδο του τουρισμού και ειδικότερα των Airbnb.

Στον ευρύτερο χώρο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια, συνέδρια, εκθέσεις, εκπαιδευτικές και inspirational διαλέξεις και workshops που θα εστιάσουν στην ανταλλαγή γνώσεων και καινοτόμων ιδεών, ως κανάλι διαλόγου μεταξύ αρχιτεκτόνων και ανθρώπων των υλικών.

Ολόκληρος ο εκθεσιακός χώρος έχει σχεδιαστεί κατά τρόπο που να αποτελεί βίωμα σε μια ατμοσφαιρική περιήγηση που σκοπό της έχει να αναδείξει την ουσία των εκθεμάτων μέσα σε συνολικές λύσεις και προτάσεις. Το φετινό concept της παρουσίασης ονομάζεται «Shadow & light theme 2019». Στο πλαίσιό του δημιουργήθηκαν 8 διαφορετικοί χώροι / περίπτερα.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την έκθεση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν εδώ, καθώς και στη σελίδα του event στο Facebook.

Για συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν δωρεάν εγγραφή εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.