ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΣΕΚΑ: Πολύ σημαντικές γνώσεις και ανταλλαγή απόψεων στο 1ο After Work Meeting 2019

Αμείωτο κράτησε το ενδιαφέρον το θέμα «Οργάνωση Παραγωγής Μικρών & Μεσαίων Επιχειρήσεων» που επιλέχθηκε για το «1ο After Work Meeting 2019», το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων, στην Ελευσίνα.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γεν. Δ/ντής της ENERGY LINE και Υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΣΕΚΑ, Σωκράτης Ξανθόπουλος και χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Κώστας Διαμαντής. Στη συνέχεια ο Νίκος Πρεβελιανάκης, ταμίας του ΣΕΚΑ, έκανε αναφορά στον λόγο που έγινε η αφορμή για αυτήν τη διοργάνωση, που ήταν η διαφορετική κοστολόγηση κατασκευαστών για το ίδιο έργο και έδωσε τον λόγο στον κεντρικό ομιλητή Κωνσταντίνο Μασούρα, Μηχ. Μηχανικό (ALKAT – ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ).

Ο κ. Μασούρας ξεκινώντας από τις βασικές έννοιες της παραγωγής, των συστημάτων παραγωγής, των προϊόντων και της παραγωγικής διαδικασίας, πέρασε στην παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα της παραγωγής και τόνισε τη σημασία που έχει η ανθρώπινη κουλτούρα στην οργάνωση της παραγωγής μιας επιχείρησης.

Το τέλος της παρουσίασης ακολούθησε διάλογος με πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις και την ομόφωνη γνώμη, ότι το θέμα έχει απλώς θιχτεί και πρέπει να αναπτυχθεί και να αναλυθεί σε επόμενες συναντήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button