ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Ανάμεσα στους χορηγούς και εκθέτες του The Architect Show 2019!

Η ALUMINCO στηρίζει με χορηγία το αρχιτεκτονικό γεγονός “The Architect Show” (tAS) που διοργανώνεται από τη Medexpo S.A. σε επιμέλεια του Archisearch.gr και της Design Ambassador και Creative Direction της Ελένης Μπρασινίκα της εταιρείας BllendDesignOffice.

Πρόκειται για μία γιορτή της Αρχιτεκτονικής & του Σχεδιασμού και του Κόσμου των Υλικών για Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές και Διακόσμηση, εμπλουτισμένη με Σεμινάρια, Συνέδρια, Εκθέσεις, Εκπαιδευτικές και Inspirational Διαλέξεις και workshops, όπου τα καλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία συναντούν τις σημαντικότερες εταιρίες υλικών.

Το διήμερο γεγονός θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Μαΐου, με στόχο να συνδέσει γρήγορα και οικονομικά, τις κορυφαίες εταιρείες υλικών Αρχιτεκτονικών Εφαρμογών και Διακόσμησης με τους Αρχιτέκτονες και τους Σχεδιαστές.

Πληροφορίες:

The Architect Show
Ημερομηνίες: 4 & 5 Μαΐου
Ώρα: 11:00 – 20:00
Τοποθεσία: HELEXPO MAROUSSI, Λεωφ. Κηφισίας 39
Είσοδος: Ελεύθερη
Εγγραφές δωρεάν εδώ https://bit.ly/2UMPpK6
Περισσότερα στο: www.thearchitectshow.com

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.