ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Παρουσίασε στο 2o tAS τη νέα μοναδικότητά της PRE – ANODIZING 2 in 1!

Η ELVIAL συμμετείχε στο 2ο “The Architect Show” (tAS) που διεξήχθη 4-5 Μαΐου στο Helexpo Athens. Ένα έξυπνο concept, που ο επισκέπτης απολαμβάνει μια βιωματική εμπειρία ανακαλύπτοντας τις νέες τάσεις στην Αρχιτεκτονική και το Design.

Το εν λόγω γεγονός επέλεξε η δυναμική διέλαση για να παρουσιάσει τη νέα μοναδικότητά της, ELVIΑL PRE – ANODIZING 2 in 1! Η ELVIAL πρώτη στην Ελλάδα εγκατέστησε την  3η μονάδα στην Ευρώπη και 5η στον κόσμο με την μέθοδο PRE- ANODIZING που εξασφαλίζει τη διαχρονικότητα της ποιοτικής βαφής αλουμινίου ακόμα και πάνω στην θάλασσα. Ένα χρόνιο θέμα που απασχολούσε όλους τους εμπλεκόμενους και βρήκε την οριστική του λύση μέσω της ELVIAL.

Η επιτυχία αυτή ήρθε μετά την ολοκλήρωση μιας επένδυσης, μέρους του συνολικού επενδυτικού πακέτου που συνεχίζει να εξελίσσεται, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ. Από την πρώτη στιγμή κιόλας, το ενδιαφέρον των επισκεπτών ήταν τεράστιο, όπως και η ευχάριστη έκπληξη τους, μετά την ενημέρωση τους από τους ανθρώπους της καταξιωμένης διέλασης

Η ικανοποίηση των επισκεπτών του tAS για το πλεονέκτημα που τους παρέχεται ήταν έκδηλη, ενώ σύμφωνα με τους ανθρώπους της ELVIAL συχνά ήταν τα σχόλια πως πρόκειται για το σημαντικότερο τεχνικό γεγονός των τελευταίων ετών!

Πολλοί, δε, εξέφρασαν την επιθυμία να επισκεφθούν και να γνωρίσουν από κοντά την εφαρμογή της πρωτοποριακής τεχνολογίας, κάτι που τα στελέχη της ELVIAL ανέλαβαν να οργανώσουν το επόμενο διάστημα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button